| ALLE PRODUCTEN ZIJN OP EEN FAIR TRADE WIJZE GEMAAKT | GRATIS VERZENDING IN NEDERLAND EN BELGIË |

Over Ons

MySpirituals is opgericht om de wereld met haar producten zoveel mogelijk te ondersteunen op het gebied van Spiritualiteit, Meditatie en Mindfulness. Wij doen ons best om dit zo goed mogelijk over te dragen.

Wij vinden het erg belangrijk dat er innerlijke rust en geluk op de wereld heerst en dragen hier met onze producten een steentje aan bij. Wij geloven dat mediteren helpt bij het verbeteren van de wereld.

Onze missie is om zoveel mogelijk mensen te helpen hun eigen innerlijke kracht te vinden. Om dit zo goed mogelijk te doen halen wij onze grondstoffen daarom vanuit de beste gebieden: Tibet, India, Nepal en Bornholm(Denemarken). 

Om een goede meditatie sessie te kunnen hebben moet je daar natuurlijk de juiste materialen voor hebben. Deze vind je bij ons in de Webshop. Al onze producten zijn gronding getest. Onze producten ondersteunen je bij het mediteren. MySpirituals levert artikelen van wierook tot sieraden. Als je zelf nog bepaalde artikelen mist hoor ik dit graag van je. 

Waarom is MySpirituals ontstaan?

Kort gezegd: Voor JOU

MySpirituals helpt je erbij om weer dichterbij jezelf te komen en te zorgen dat je weer helemaal in balans komt. Bouw samen met MySpirituals aan de beste toekomst voor jouw.❤️

Gelukkige groet,

Anish en Anne